Erika Fatland: Grensen

Pris: kr 100

Erika Fatland og bokomslag. Foto
Foto: Tine Poppe

Forfatteren bak Sovjetistan på en enda mer eventyrlig reise – langs grensen til verdens største land: Russland.
En reise rundt Russland gjennom Nord-Korea, Kina, Mongolia, Kasakhstan, Aserbajdsjan, Georgia, Ukraina, Hviterussland, Litauen, Polen, Latvia, Estland, Finland og Norge, samt Nordøstpassasjen
Erika Fatland er en av Norges mest spennende sakprosaforfattere. Vi blir med henne til Ukraina, der president Putin ekspanderer, og opp gjennom Øst-Europa, til vår egen grense mot Russland. Endelig tar hun båt gjennom nordøstpassasjen – en båtreise som har blitt mulig etter klimaendringene. Med kunnskap om landene og deres historie og gjennom menneskemøter viser Erika Fatland hvordan disse svært ulike landene alle påvirkes av sin mektige nabo.
Pris: 100kr

Loading Events Flere arrangement:
Perling

Perl dine spillfavoritter!

torsdag 19/07-18, kl 12:00

Tønsberg og Færder bibliotek

Kreatoriet

|Gjentakende Hendelse (Se alle)
Weekly on the same day until Thursday 16/08-18
Brettspill   barn

Brettspill for alle!

fredag 20/07-18, kl 12:00