Data detox-kampanje på Sande bibliotek

Data Detox-plakat. Data detox-kampanje 21. - 26. oktober. Teksten lyder: Har du kontroll på ditt digitale liv? Har du installert for mange apper, klikket på “Jeg godkjenner” noen ganger for mye, mistet oversikten over hvor mange kontoer du har opprettet? Kanskje har du ikke den kontrollen som du ønsker over ditt digitale jeg? Bibliotekene i Vestfold arrangerer en datadetox-kampanje i uke 43. Da kan du få råd om hvordan du gjør en digital opprydding, ta bedre vare på dine personlige opplysninger og få et sunnere digitalt liv. Illustrasjonsbilde.

Uke 43, 21.-26. oktober, er det Data detox-kampanje i Vestfoldbibliotekene!

Det innebærer at du får hjelp til å rydde i ditt digitale liv og få kontroll på dine digitale spor på nett.

Har du installert for mange apper, klikket på «Jeg godtar» noen ganger for mye og mistet oversikten over hvor mange kontoer du har opprettet? Kanskje har du ikke den kontrollen som du ønsker overditt digitale jeg?

Denne uken møter du Data detox-baristaer i Data detox-barer rundt omkring i fylkets biblioteker, hvor du får råd om hvordan du kan gjøre en digital opprydding, ta bedre vare på dine personlige opplysninger og få et sunnere digitalt liv. Du kan stille spørsmål og også få med deg ditt eget «Data detox»-kit som hjelper deg på vei!

Her i Sande vil det være veileding mandag til fredag på biblioteket fra klokka 11.00 – 13.00 hver dag. Kom gjerne innom – vi gleder oss til å se deg!

Konseptet Data Detox er utviklet av Tactical Technology Collective.